Новини 2022

З новим 2023 роком!

Щиро вітаю з Новим роком та бажаю всіх земних благ. Нехай же 2023-й рік подарує найголовніше – перемогу та мир.

КОКА-КОЛА ДОПОМОЖЕ ПРОДУКТАМИ ХАРЧУВАННЯ 70ТИ ТИСЯЧАМ СІМЕЙ В УКРАЇНІ У ПАРТНЕРСТВІ З ЧЕРВОНИМ ХРЕСТОМ

Компанія Кока-Кола разом зі своїм партнером Coca-Cola HBC виділили 4,7 млн євро на постачання у співпраці з Товариством Червоного Хреста України 70 тисяч продуктових наборів і напоїв громадам, які найбільше відчувають потребу в продовольстві.

ДАЙДЖЕСТ ЗМІН В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я

30 млн євро від Німеччини будуть спрямовані до Фонду енергетичної підтримки України

Для Київської міської дитячої клінічної лікарні № 2 передали сучасне медичне обладнання

У межах ініціативи Посольства Ізраїлю в Україні та ізраїльського агентства з міжнародного співробітництва у сфері розвитку MASHAV для Київської міської дитячої клінічної лікарні № 2 передано сучасне медичне обладнання. Зокрема, це надсучасні роботизовані реабілітаційні системи, спеціальні апарати для дітей з аутизмом, а також модернізовані прилади для лабораторних досліджень, лапароскопічних операцій та діагностики.

Черговий робочий тиждень нашої спільної боротьби добігає кінця

Шановні донори, читачі, небайдужі та українці!

Підсумки тижня

Шановні донори, ті, хто бажає стати донором, читачі, небайдужі, кияни та українці!

Ми дуже вдячні за підтримку та допомогу!

“Банки крові є важливою частиною ефективної системи охорони здоров’я. І вони стають ще більш необхідними під час війни, коли система переливання крові адаптується до нових реалій.

Ганна Старостенко: Київський центр крові – один із найсучасніших в Україні (+фото)

Київський центр крові – один із найсучасніших в Україні та не поступається європейським закладам відповідної специфіки роботи. Він має унікальне обладнання, займається підготовкою фахівців із трансфузіології, яких в Україні практично одиниці, та є одним із лідерів із розвитку добровільного безоплатного донорства. Про це розповіла заступниця голови КМДА Ганна Старостенко під час візиту до закладу.