КНП «Київський міський центр крові» виконавчого органу Київської міської ради отримало сертифікат від ТОВ «Глобал Сертифік»

4 жовтня 2019 року КНП «Київський міський центр крові» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) отримало сертифікат від ТОВ «Глобал Сертифік» (орган з сертифікації систем менеджменту), що засвідчує відповідність системи управління якістю підприємства до вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015, яка застосовується у таких сферах діяльності як: надання високоспеціалізованої медичної допомоги, відбір та консультування донорів крові та її компонентів, переробка, зберігання та їх реалізація, проведення лабораторних аналізів. Очікується, що незабаром КНП «Київський міський центр крові» отримає й міжнародний сертифікат ISO 9001:2015 від німецької компанії ДЕКРА (DEKRA).

Дана сертифікація засвідчує здатність підприємства підтримувати стабільність якості і покращувати результативність своєї роботи. Також відповідність вимогам ISO 9001 свідчить надійність постачальника. Відповідність вимогам ISO 9001 – мінімальний рівень, який дає можливість входження в ринок. Сам сертифікат відповідності ISO 9001 є зовнішнім незалежним підтвердженням досягнення вимог стандарту.

Департамент охорони здоров′я послідовно підтримує діяльність підприємства по впровадженню стандартів якості та безпеки з метою гарантування рівного і своєчасного доступу мешканців міста Києва до якісних та безпечних компонентів крові у достатній кількості

Читай також

Архів